Video "Liepāja" apspēlē "Tukums 2000"/"Telms" komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Tamazs Pertija
Tamazs Pertija Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

"Liepāja" otrdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas septītās kārtas mačā izbraukumā pieveica "Tukums 2000"/"Telms" futbolistus.

"Liepāja" bija pārāka ar 3:0 (2:0).

18. minūtē Luiss Ilariu jeb Dodo realizēja pēc vārtsarga Sergeja Vilkova pārkāpuma pret Deividu Aneinu piešķirto 11 metru soda sitienu.

31. minūtē pēc Eduarda Tīdenberga piespēles no laukuma labās puses vārtu tālajā augšējā stūrī bumbu iegrieza Jānis Krautmanis.

Arī otro puslaiku viesi sāka ar vairākiem bīstamiem momentiem pie Tukuma komandas vārtiem, taču palielināt pārsvaru neizdevās.

53. minūtē sarkano kartīti nopelnīja mājinieks Maksims Sidorovs, apgrūtinot tukumnieku atspēlēšanās iespējas. Pretiniekiem dzelteno kartīti šajā epizodē saņēma Gļebs Kļuškins.

Liepājas vienībai pēc uzvaras otrajā kārtā pēc čempioni "Valmieru" (1:0) nācās piedzīvot divus zaudējumus, pēc kuriem liepājnieki ar 3:2 pārspēja "Jelgavu" un spēlēja neizšķirti ar "Audu" (1:1).

Tukumnieki guva panākumu sezonas pirmajā mačā, pārspējot "Daugavpili" ar 1:0, bet pēc tam ir piedzīvojuši tikai zaudējumus.

Septītās kārtas turpinājumā trešdien "Daugavpils" uzņems RFS, un "Auda" viesosies pie "Jelgavas", bet noslēdzošajās divās spēlēs ceturtdien "Riga" izbraukumā stāsies pretī Salaspils "Super Nova", un "Valmiera" aizvadīs maču pie "Metta" futbolistiem.

Turnīra tabulas augšgalā ar 14 punktiem sešās spēlēs ir "Riga", 12 punkti ir RFS, desmit punkti - "Liepājai", bet ceturto vietu ar deviņiem punktiem piecos mačos ieņem "Metta", kurai ar tādu pašu punktu skaitu sešos dueļos seko "Jelgava". Astoņus punktus ir guvusi "Valmiera" un "Auda", sešus - "Super Nova" un piecus - "Daugavpils", bet trīs punkti septiņās cīņās ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc aizvadītām 36 spēļu kārtām, katrai komandai savā starpā tiekoties četras reizes. Kopumā notiks 180 spēles.

2023. gada sezona ir zīmīga ar to, ka Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu