Video ⟩ "Nuggets" panāk 2-0 pret "Timberwolves"; "Grizzlies" izlīdzina sēriju ar "Lakers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfinālā pie otrās uzvaras sērijā ar Minesotas "Timberwolves" trešdien tika Denveras "Nuggets", kamēr Memfisas "Grizzlies" revanšējās Losandželosas "Lakers" par zaudējumu pirmajā spēlē.

Ar pirmo numuru konferencē izsētie "Nuggets" savā laukumā bija pārāki ar 122:113 (31:22, 33:27, 23:40, 35:24), sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0, bet Memfisas vienība "Lakers" uzvarēja ar 103:93 (30:19, 29:25, 24:27, 20:22), sērijā panākot 1-1.

Denveras kluba rindās Džamals Marejs realizēja sešus no desmit tālmetieniem un kopumā guva 40 punktus, bet ar 27 punktiem deviņām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm uzvaru kaldināt palīdzēja Nikola Jokičs.

Viesus no zaudējuma neglāba arī Entonija Edvardsa 41 punkts. 19 punktus "Timberwolves" labā guva Rūdijs Gobērs, bet 10+12 sakrāja Karls-Entonijs Taunss.

Sērijas nākamās divas spēles notiks "Timberwolves" un pirmais no diviem mačiem tiks aizvadīts piektdien.

Tikmēr Rietumu konferences otrais numurs "Grizzlies" savā laukumā spēja revanšēties par zaudējumu pirmajā mačā pret "Lakers".

Uzvarētāju rindās karjeras rezultativitātes rekordu sasniedza Ksavjers Tilmans, kurš guva 22 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas zem groziem. Vēl 18 punktus mājiniekiem guva Džarens Džeksons, bet 17 - Dezmonts Beins.

Memfisas vienībai šajā mačā savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt komandas līderis Dža Morants, kā arī Brendons Klārks un Stīvens Ādamss.

Viesu rindās trešdienas spēlē rezultatīvākais ar 28+12 bija Lebrons Džeimss, bet 20 punktus guva Rui Hačimura.

Tagad sērija pārcelsies uz Losandželosu un trešā spēle notiks sestdien.

Pērn finālsērijā Goldensteitas "Warriors" ar 4-2 uzvarēja Bostonas "Celtics".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu