Profesionālā boksa čempione "OnlyFans" piepildījusi dīvaiņu fantāzijas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ebanija Bridžesa
Ebanija Bridžesa Foto: Reuters/ScanPix

Profesionālā boksa pasaules čempione Ebanija Bridžesa ir viena no pirmajām bokserēm, kura izveidoja savu profilu pieaugušo vietnē "OnlyFans". 36 gadus vecā austrāliete tur pelna kaudzēm naudas un palīdzējusi piepildīt savu līdzjutēju fantāzijas.

Bridžesa līdz pagājušajam gadam bija Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) vieglā svara pasaules čempione un uzvarējusi deviņās no 10 profesionālā boksa cīņām. 

Lielu naudu viņa pelna, darbojoties sociālajos tīklos, bet vēl lielāku iegūst no "OnlyFans". Intervijā Austrālijas laikrakstam "The Daily Telegraph" boksere atklājusi, ka līdzjutēji viņai vaicājuši pēc netīrām zeķēm un vannas ūdens, kurā atradusies Bridžesa. 

"Es esmu pirmā boksere, kura pievienojās "OnlyFans", bet tagad tur ir Mikaela Maiere, Seniesa Estrada, kā arī tādi bokseri kā Devins Henijs, Dereks Čisora un Endijs Ruizs juniors. Tur neatradīsiet pornogrāfiju, no tās ir tālu. "OnlyFans" esmu boksa pioniere, jo, kad es izveidoju savu kontu, to izdarīja arī citi," viņa sacīja. 

"OnlyFans" viņa publicē līdzīgu saturu kā savā "Instagram" kontā, bet pieaugušo satura vietnē saņem lielāku naudu. 

"Esmu boksere, kas cīnās divreiz gadā. Ar divreiz gadā saņemtu atalgojumu man nepietiek. Boksā es nepelnu miljonus kā vīrieši. Būtu muļķe, ja es to neizmantotu," pauda Bridžesa.

Viņa neslēpj, ka "OnlyFans" saņēmusi dažādas savdabīgas savu līdzjutēju vēlmes. 

"Ar mani ir sazinājušies dīvaiņi, kuri vēlas nopirkt manas netīrās zeķes un arī manu vannas ūdeni. Es tās kārtīgi izskaloju un pieņemu naudu. Bet man nav laika saliet vannas ūdeni burkās, kaut gan es varētu to pārdot," norādīja Bridžesa.

"Kāds vēlas parādīt savu maciņa biezumu, un es no viņiem varu saņemt divus tūkstošus dolāru pusstundas laikā. Ir bijuši cilvēki, kuri vēlas samaksāt manus rēķinus," atklāja Bridžesa. "Viņi jūtas pagodināti man atdot savu nopelnīto naudu."

"Instagram" Bridžesai ir vairāk nekā 730 000 sekotāju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu