Video ⟩ Tavaress izceļas ar "hat-trick" un palīdz Toronto sērijā panākt neizšķirtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Tavaress
Džons Tavaress Foto: Reuters/ScanPix

Džons Tavaress ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un palīdzēja Toronto "Maple Leafs" izcīnīt pārliecinošu uzvaru.

"Maple Leafs" savā laukumā ar rezultātu 7:2 (3:0, 3:1, 1:1) pārliecinoši uzvarēja Tampabejas "Lightning" un sērijā līdz četriem panākumiem izlīdzināja rezultātu 1-1.

Tavaress pirmo reizi karjerā guva "hat-trick" Stenlija kausa izcīņā, Mičels pievienoja divus vārtus un rezultatīvu piespēli, bet pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Viljams Nīlanders un Zeks Astons-Rīss. Savukārt Morgans Railijs sakrāja četras rezultatīvas piespēles, atkārtojot "Maple Leafs" rekordu.

"Lightning" labā vārtus guva Korijs Perijs un Īans Kouls.

Citā Austrumu konferences duelī Ņujorkas "Rangers" izbraukumā ar rezultātu 5:1 (0:1, 3:0, 2:0) sagrāva Ņūdžersijas "Devils" un sērijā dubultoja savu pārsvaru 2-0.

Ņujorkiešu uzvaru sekmēja Kriss Kraiders, kurš izcēlās ar diviem precīziem metieniem, kamēr Patriks Keins tika pie vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Vēl pa vienai reizei "Devils" vārtos ripu raidīja Vladimirs Tarasenko un Kāpo Kako.

Vienīgos vārtus Ņūdžersijas komandas labā guva Eriks Hauls.

Savukārt Rietumu konferencē Kolorādo "Avalanche" mājās ar rezultātu 3:2 (0:2, 2:0, 1:0) uzvarēja Sietlas "Kraken" un sērijā panāca neizšķirtu 1-1.

Pirmajā trešdaļā "Kraken" rindās precīzi bija Džastins Šulcs un Brendons Tanevs, taču atlikušajā spēles daļā "Avalanche" spēja gūt trīs bezatbildes vārtus, pretinieku vārtsargu pārspējot Arturi Lehkonenam, Valērijam Ņičuškinam un Devonam Teivzam, un svinēja uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu