Brogdons atzīts par NBA sezonas labāko rezervistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Malkolms Brogdons (no kreisās)
Malkolms Brogdons (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Bostonas "Celtics" aizsargs Malkolms Brogdons tika atzīts par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas labāko rezervistu, ceturtdien paziņoja līga.

Brogdons šosezon "Celtics" rindās aizvadīja 67 spēles, visas sākot no rezervistu soliņa. Viņš katrā mačā vidēji izcēlās ar 14,9 punktiem, 4,2 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm, palīdzot bostoniešiem noslēgt regulāro sezonu ar otro labāko bilanci visā līgā (57-25).

"Tas ir pagodinājums," teica Brogdons. "Tās ir bijušas labas pārmaiņas - pievienošanās Bostonas komandai no Indiānas ["Pacers"]."

Brogdons karjeru sāka Milvoki "Bucks", pēc trīs sezonām pārcēlās uz "Pacers" vienību, kuru pārstāvēja trīs nākamās sezonas, bet pagājušajā vasarā viņš pievienojās Bostonas komandai.

"Celtics" aizsargs kļuva par otro spēlētāju, kurš karjeras laikā ticis gan pie labākā rezervista, gan labākā jaunā spēlētāja balvas. 2017. gadā Brogdons, vēl spēlējot "Bucks" rindās, tika atzīts par labāko jauno spēlētāju, bet pirmais, kuram izdevās tikt pie abām balvām bija Maiks Millers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu