Spānijas mediji: Mesi atgriezīsies Barselonā, bet viņam būs jāatsakās no lielas naudas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas uzbrucējs Lionels Mesi pēc divu sezonu pārtraukuma atgriezīsies Spānijas futbola granda "Barcelona" rindās, vēsta Spānijas mediji.

Spānijas laikraksts "Sport" vēsta, ka Mesi nepagarinās līgumu ar savu pašreizējo komandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kurā pavadījis divas sezonas. 

Līgums ar PSG Mesi beidzas jūnija beigās, un pēc tam viņš visdrīzāk atgriezīsies Barselonā, kurā pavadījis savas karjeras lielāko daļu. 

Tomēr šis lēmums viņam maksās daudz naudas. Proti, Katalonijas klubs Mesi var piedāvāt aptuveni 25 miljonu eiro lielu algu gadā. Salīdzinājumam PSG viņa atalgojums esot virs 40 40 miljoniem eiro. 

Lai atgrieztu komandā Mesi, "Barcelona" nāksies pārdot vairākus spēlētājus un rast vietu viņa algai, pretējā gadījumā var tikt pārkāpti Spānijas augstākās līgas finanšu noteikumi. Ņemot vērā šos apstākļus, "Sports" raksta, ka Mesi atkalpievienošanās iespēja "Barcelona" ir augsta. 

35 gadus vecais Mesi 2021. gadā pievienojās PSG, noslēdzot divu gadu līgumu.

Mesi PSG rindās 69 spēlēs visos turnīros ir guvis 31 vārtus un rezultatīvi piespēlējis vēl 33 vārtu guvumā.

Iepriekš medijos izskanējušas baumas, ka viņš varētu pārcelties uz Saūda Arābiju vai ASV futbola līgas (MLS) vienību Maiami "Inter".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu