Futbola vēsturē panākumiem bagātākajam futbolistam draud ilgi gadi cietumā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dani Alviss
Dani Alviss Foto: AFP/SCANPIX

Pazīstamais Brazīlijas futbolists Dani Alviss atrodas apcietinājumā, tiekot turēts aizdomās par izvarošanu, kas pastrādāta 2022. gada beigās. Viņam draud ilgi gadi aiz restēm.

Janvārī bijušais Spānijas kluba "Barselona" un Brazīlijas futbola izlases aizsargs Alviss tika arestēts saistībā ar apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos.

Vēlāk viņš tika apsūdzēts izvarošanā. 

Incidents esot noticis 2022. gada 30. decembrī Barselonas naktsklubā "Sutton". Katalonijas policija viņu arestēja. Pats futbolists izvarošanas faktu noliedza, bet neslēpa, ka ar sievieti bijis intīmās attiecības.

Sākotnēji gan Alviss apgalvoja, ka sievieti nepazīst. Tagad viņš nācis klajā ar vairākām lietas versijām, atzīstot, ka viņiem bijis dzimumakts, kuram abi piekrituši labprātīgi. 

Spānijas mediji vēsta, ka Alvisa advokāti iesnieguši tiesai lūgumu atbrīvot 39 gadus veco brazīlieti pret drošības naudu, taču tas ticis noraidīts. Šī ir jau otrā reize, kad šāds pieprasījums tiek noraidīts.

Tiesa lēmumu pamatoja ar to, ka Alviss var mēģināt aizbēgt uz dzimto Brazīliju, kas savus pilsoņus citām valstīm neizdod.

Ja Alviss tiks atzīts par vainīgu, viņam draud līdz pat 12 gadu cietumsods.

Brazīlijas futbola leģenda cietumā atrodas jau trīs mēnešus.

Spānijas TV kanāls "Cuatro" iepriekš vēstīja, ka Alviss cietumā sācijs badastreiku. Par pasaulē panākumiem bagātāko uzskatītais futbolists esot pilnībā sagrauts un ļoti nobažījies par savu nākotni.

Alviss savas ilgās un veiksmīgās karjeras laikā izcīnījis 43 titulus un tiek uzskatīts par panākumiem bagātāko futbolistu pasaulē.

Brazīlijas izlasi viņš pārstāvējis kopš 2006. gada. Pagājušajā gadā Katarā viņš kļuva par valstsvienības vecāko spēlētāju, kurš spēlējis Pasaules kausa izcīņā.

Šīs sezonas sākumā viņš pārstāvēja Meksikas klubu UNAM, bet pēc tam, kad tiesa noteica Alvisam apcietinājumu, līgumsaistības tika pārtrauktas.

Savas karjeras laikā Alviss spēlējis arī "Sevilla" (Spānija), Turīnas "Juventus" (Itālija), Parīzes "Saint-Germain" (Francija) un "Sao Paulo" (Brazīlija) komandā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu