"Spezia" treneris pozitīvi izsakās par Krolli, kurš varētu beidzot tikt laukumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Raimonds Krollis
Latvijas futbolists Raimonds Krollis Foto: www.acspezia.com

Itālijas A sērijas kluba "Spezia" galvenais treneris Leonardo Sempliči izteicies par Latvijas futbolistu Raimondu Krolli, kuram drīzumā varētu rasties iespēja doties laukumā pēc ilgāka pārtraukuma.

"Spezia" piektdien plkst. 21.45 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems "Monza", kas turnīra tabulā ieņem 12. vietu.

Kroļļa pārstāvētais klubs patlaban ierindojas 17. pozīcijā 20 komandu konkurencē. Trīs vājākie klubi izkritīs no Itālijas A sērijas.

"Spezia" turpina cīņu par "izdzīvošanu", jo 18. vietā esošā "Verona" atpaliek tikai par punktu.

Angolas futbolists Mbala Nzola, kurš šosezon "Spezia" sastāvā guvis 13 vārtus Itālijas A sērijā, šobrīd dziedē savainojumu.

"Spezia" uzbrukuma līderis noteikti nevarēs palīdzēt komandai piektdienas mačā pret "Monza". Iespējams, spēles laiku varētu iegūt Krollis.

Preses konferencē trenerim Sempliči tika vaicāts, kurš spēlētājs varētu aizstāt Nzolu. Viņš nosauca Krolli un Uzbekistānas futbolistu Eidoru Šomurodovu.

"Mums ir divi varianti. Labāk esmu iepazinis Šomurodovu, kuram pēc gūtajiem vārtiem nedevu spēlēt. Viņš trenējas un ir gatavs sevi pierādīt. Tā būs svarīga izvēle," portālā "tuttomercatoweb.com" citēts Sempliči.

"Arī Krollis pēc adaptācijas perioda, kurā viņš divus mēnešus principā izlaida un saskārās ar fiziskām grūtībām, tagad ir gatavs. Redzu viņu gan kā uzbrucēju, gan flanga spēlētāju. Esmu pārliecināts, ka viņš var mums palīdzēt," teica treneris.

21 gadu vecais Krollis janvāra otrajā pusē no Latvijas čempionvienības "Valmiera FC" pārcēlās uz "Spezia". Viņš savā jaunajā klubā laukumā devies tikai vienā mačā (2. februārī) un nospēlējis vien 14 minūtes.

27 gadus vecais Šomurodovs šosezon "Spezia" rindās piedalījies 10 spēlēs un guvis vienus vārtus (2. aprīlī rezultāts 1:1 pret "Salernitana"). Uzbekistānas futbolists janvārī tika noīrēts no "AS Roma" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu