Video Lielā golfa turnīrā apjukumu rada negaidīti viesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @PGATOUR/Twitter

"Mexico Open" golfa turnīrā noticis negaidīts incidents, kad uz golfa laukuma pēkšņi izlidoja bišu spiets, liekot spēlētājiem un viņu personālam pieplakt pie zāliena.

Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) pārstāvis Ēriks van Rūiens gatavojās savam sitienam un pēkšņi pamanīja tuvojamies bišu spietu. "Es teicu savam pavadonim - bites, bites! Viņš uz mani skatījās tā, it kā es būtu traks. Bet tad arī viņš tās ieraudzīja," sacīja 33 gadus vecais van Rūiens.

"Frenkijs [Molinari] un Čezs [Rīvijs] arī skatījās tā, it kā es būtu traks, taču aptuveni 30 sekundes vēlāk bites lidoja tieši viņiem virsū. Tagad tas šķiet jocīgi, bet es tiešām negribēju tikt sadzelts," laikrakstam "Daily Mirror" norādīja van Rūiens.

Neparastais skats, kā golfa laukumā guļ cilvēki, uzjautrināja arī TV translācijas komentētājus. "Ak dievs! Man ir paveicies, ka esmu aptuveni 150 metru attālumā. Nekad neko tādu neesmu redzējis," sacīja Golfa kanāla TV komentētājs.

"Tas ir visneparastākais, ko jebkad esmu redzējis golfa laukumā. Visi vienkārši pieplakuši pie zāliena. Šķiet, garām palidojis bišu mākonis," piebilda kāds cits komentētājs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu