Vai Mesi tomēr ies Ronaldu ceļu?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AP/Scanpix

Tuvojoties Lionela Mesi līgumsaistību beigām ar Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint Germain" (PSG), aktuālākas kļūst runas par viņa turpmāko futbolista karjeru.

Iepriekš medijos saistībā ar Mesi nākotni izskanējušas dažādas baumas. Vēstīts, ka viņš  varētu atgriezties "Barcelona" rindās, pārcelties uz Saūda Arābiju vai ASV futbola līgas (MLS) vienību Maiami "Inter".

Spānijas laikraksts "Sport" vēstīja, ka Mesi nepagarinās līgumu ar PSG, kurā pavadījis divas sezonas.

Jūlijā viņš kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai komandai, kas viņu vēlēsies un spēs izpildīt finansiālās prasības. 

2022. gada decembrī uz Saūda Arābiju pārcēlās Mesi ilggadējais sāncensis Krištianu Ronaldu, kurš divarpus gadu laikā savus ienākumus papildinās par 500 miljoniem eiro. 

Saūda Arābija izskan arī Mesi kontekstā. Presē minētās summas, kādu varētu saņemt Argentīnas futbola superzvaigzne svārstās, bet ir piesaukti pat 400 miljoni eiro par gadu, ko viņam varētu maksāt "Al-Hilal". 

Francijas laikraksts "L'Equipe" raksta, ka Mesi lūdzis atļauju doties uz Saūda Arābiju, lai tur tiktos ar tūrisma vēstnieku. Taču pēc PSG kaunpilnā zaudējuma (1:3) Francijas čempionāta spēlē "Lorient" komandai kluba vadība viņa lūgumu noraidījusi. Taču Mesi pirmdien kopā ar ģimeni ieradies Saūda Arābijā.

Viņš esot ieradies tūrisma nolūkos...

Ronaldu pārstāvētā "Al-Nassr" un "Al-Hilal" ir Saūda Arābijas spēcīgākās un populārākās komandas. Tās ir arī sīvākās konkurentes. 

35 gadus vecais Mesi PSG rindās 71 spēlē visos turnīros ir guvis 31 vārtus un rezultatīvi piespēlējis vēl 34 vārtu guvumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu