Holanns labo Anglijas premjerlīgā gūto vārtu rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Holanns
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Holanns Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns trešdien guva savus 35.vārtus šīs sezonas Anglijas premjerlīgā, sasniedzot jaunu rekordu, bet viņa pārstāvētā Mančestras "City" vienība savā laukumā ar 3:0 (0:0) pieveica Vesthemas "United" un atgriezās līderpozīcijā.

Pirmajā puslaikā, neskatoties uz nospiedošo čempionvienības "City" pārsvaru, vārti netika gūti, bet otrā puslaika piektajā minūtē traumu sadziedējušais Neitans Akē izvirzīja vadībā mājiniekus.

Spēles 70.minūtē ar precīzu sitienu izcēlās arī Holanns, gūdams savus 35.vārtus sezonā. Līdz šim premjerlīgas rekords piederēja Endijam Koulam un Alanam Šīreram, kuri attiecīgi 1993./1994.gada un 1994./1995.gada sezonās guva pa 34 vārtiem.

Pēdējos vārtus mača 85.minūtē guva uz maiņu laukumā nākušais Fils Foudens.

Citā trešdienas mačā "Liverpool" savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja Londonas "Fulham" futbolistus. Vienīgos vārtus mača 39.minūtē guva Mohameds Salāhs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Premjerlīgas turnīra tabulā "City" ar 79 punktiem 33 spēlēs atguva līderpozīciju, par punktu apsteidzot Londonas "Arsenal", kas aizvadījusi par maču vairāk. Trešajā vietā ar 65 punktiem 33 spēlēs ir Ņūkāslas "United", 63 punkti 32 mačos ir Mančestras "United", bet "Liverpool" ar 59 punktiem 34 spēlēs ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu