Video ⟩ "Celtics" sagrauj "76ers" un panāk neizšķirtu sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pusfinālā neizšķirtu trešdien panāca Bostonas "Celtics" vienība, kas savā laukumā pārliecinoši pārspēja Filadelfijas "76ers" komandu.

Filadelfijas kluba sastāvā šajā mačā laukumā pēc traumas sadziedēšanas atgriezās šīs sezonas NBA vērtīgākais (MVP) spēlētājs Džoels Embīds, taču tas neglāba viesus no sakāves - bostonieši bija pārāki ar 121:87 (28:22, 29:27, 35:16, 29:22), sērijā panākot izlīdzinājumu 1-1.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 25 punktiem bija Džeilens Brauns, 23 punktus guva Malkolms Brogdons, bet pa 15 - Deriks Vaits un Markuss Smārts. Viens no komandas līderiem Džeisons Teitams šoreiz guva vien septiņus punktus, pirmo reizi kopš 2021.gada "Celtics" pirmās kārtas sērijas ar Bruklinas "Nets" nespējot sasniegt divciparu skaitli gūtajos punktos.

"76ers" sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Tobiass Heriss, 15 punktus guva dienu iepriekš par sezonas MVP atzītais Embīds, bet pa 13 - Tairīss Maksijs. Pirmās sērijas spēles galvenais varonis Džeims Hārdens šoreiz garām grozam meta visus sešus tālmetienus, no spēles realizēja vien divus no 14 metieniem un maču noslēdza ar 12 punktiem un desmit izcīnītām bumbām zem groziem.

Sērijas trešā spēle piektdien norisināsies Filadelfijā.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā Filadelfijas komanda ar 4-0 pārspēja Bruklinas "Nets", kamēr "Celtics" ar 4-2 bija pārāka pār Atlantas "Hawks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu