Kritizētajai Radukanu veiks trīs operācijas (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Emma Radukanu
Emma Radukanu Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas tenisisti Emmu Radukanu, kura pārsteidza pasauli 2021. gadā, negaidīti uzvarot "Grand Slam" turnīrā "US Open", atkal skārušas veselības likstas.

Jau ilgstoši Radukanu cīnās ar dažādām veselības problēmām, kas viņai liedz demonstrēt savu labāko sniegumu. 

18 gadu vecumā viņa sensacionāli triumfēja prestižajā "US Open", bet kopā tā laika gaidītie panākumi nav sekojuši. No 10. pozīcijas WTA rangā viņa atkāpusies uz 85. vietu un kopš uzvaras ASV atklātajā čempionātā nav ieguvusi nevienu WTA titulu. 

Viņa saņēmusi arī kritiku no tenisa ekspertiem. Tiesa, Radukanu nomocījušas veselības likstas. 

Pašlaik viņa atrodas slimnīcā. Sociālajos tīklos Radukanu pavēstījusi, ka drīzumā pārcietīs trīs operācijas pēc kārtas - abām rokām un kreisās kājas potītei. 

"Droši varu teikt, ka pēdējie desmit mēneši man bijuši sarežģīti, jo roku traumas ir atgriezušās. Darīju visu iespējamo, lai cīnītos ar sāpēm un spēlēju caur tām... Kopš pagājušā gada beigām esmu ievērojami samazinājusi slodzi treniņos, mēģinot uzlabot savu veselību, taču ar to bijis par maz," savā vēstījumā, kas rakstīts ar pildspalvu uz papīra lapas, ziņo Radukanu. 

Kreisajai rokai viņai operācija jau ir veikta, bet otrai rokai tā vēl ir priekšā. 

Tenisu viņa varēs atsākt spēlēt pēc vairākiem mēnešiem. 

Ir skaidrs, ka Radukanu izlaidīs "French Open" un Vimbldonas čempionātu. Tāpat ir apšaubāma dalība "US Open", kas ir pēdējais no sezonas četriem "Grand Slam" turnīriem. 

"Es ļoti gaidu, kad atkal satikšu jūs visus," raksta Radukanu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu