Medijs: Porziņģis atteiksies no spēlētāja opcijas un parakstīs jaunu līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis plāno atteikties no spēlētāja opcijas, kas viņam nākamajā sezonā garantē 36 miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu. Viņš grasās parakstīt jaunu līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Vašingtonas "Wizards", vēsta "Bleacher Report".

27 gadus vecais Porziņģis var izvēlēties turpināt līgumsaistības, kas 2023./2024. gada sezonā viņam garantētu 36 miljonu ASV dolāru algu, vai arī kļūt par brīvo aģentu. 

"Bleacher Report" apskatnieks Ēriks Pinkuss vēsta, ka Porziņģis kļūs par brīvo aģentu ar mērķi vienoties par jaunu ilgtermiņa līgumu ar "Wizards".

Iepriekšējā sezona Porziņģim bija labākā viņa karjerā. Vidēji mačā viņš guva 23,2 punktus, savāca 8,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,7 rezultatīvas piespēles partneriem. 

Turklāt Porziņģi pagājušajā sezonā neskāra lielas veselības likstas, laukumā viņš devās 65 regulārā čempionāta spēlēs un bija viens no Vašingtonas vienības līderiem. 

Tiek ziņots, ka Porziņģim par jaunu līgumu nebūs grūti vienoties. Visticamāk, Latvijas basketbola zvaigzne parakstīs četru vai piecu gadu līgumu, kura vērtība būs robežās no 134 līdz 174 miljoniem ASV dolāru. 

Lēmums Porziņģim ir jāpieņem līdz 29. jūnijam. 

Porziņģis NBA spēlējis arī Ņujorkas "Knicks" un Dalasas "Mavericks". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu