Video ⟩ Jokiča fantastiskais sniegums neglābj "Nuggets" no zaudējuma "Suns"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Nikola Jokičs
NBA zvaigzne Nikola Jokičs Foto: AP/Scanpix

Serbu centra uzbrucējs Nikola Jokičs svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrā kārtas ceturtajā mačā guva 53 punktus, taču tas neglāba Denveras "Nuggets" no zaudējuma viesos pret Fīniksas "Suns".

"Suns" savā laukumā Rietumu konferences pusfināla mačā bija pārāki ar 129:124 (32:34, 31:27, 35:31, 31:32), sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 2-2.

Jokičs no spēles realizēja 20 no 30 metieniem un 53 punktiem pievienoja arī 11 atlēkušās bumbas, taču pieļāva arī sešas kļūdas, bet otrajā ceturtdaļā pamanījās nopelnīt tehnisko piezīmi, mēģinot atņemt bumbu skatītāju rindās esošajam "Suns" īpašniekam Metam Išbijam.

Mājinieku rindās pa 36 punktiem katrs guva Kevins Durents, kura kontā arī 11 atlēkušās bumbas, un Devins Bukers, kurš izcēlās vēl ar 12 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 19 punktus "Suns" sastāvā guva Lendijs Šamets.

"Nuggets" rindās otrs rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Džamals Marejs.

Sērijas līdz četrām uzvarām nākamā spēle notiks otrdien Denverā.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā Denveras komanda ar 4-1 pārspēja Minesotas "Timberwolves", kamēr "Suns" ar 4-1 bija pārāka pār Losandželosas "Clippers".

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu