Štrombaham karjeras rekords ATP rangā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas vīriešu tenisa izlases tenisists Roberts Štrombahs
Latvijas vīriešu tenisa izlases tenisists Roberts Štrombahs Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis jaunajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis četras vietas un ierindojas 368.pozīcijā. Tikmēr valsts otrā rakete Roberts Štrombahs pakāpies par 42 vietām un šonedēļ ieņem 408.pozīciju, sasniedzot savu karjeras rekordu.

Savukārt Kārlis Ozoliņš (dalīta 1240.) zaudējis sešas pozīcijas, bet Mārtiņš Rocēns atkāpies par 11 vietām un atrodas dalītā 1884.pozīcijā.

Pirmajā desmitniekā notikusi tikai viena izmaiņa - no desmitās uz devīto pozīciju pakāpies Teilors Frics no ASV, par vienu vietu zemāk nobīdot kanādieti Fēliku Ožē-Aljasimu.

Pirmo pozīciju joprojām saglabā serbs Novaks Džokovičs, otro - spānis Karloss Alkarass, trešais ir neitrālais tenisists Daņiils Medvedevs, ceturto pozīciju ieņem norvēģis Kaspers Rūds, piektajā vietā atrodas grieķis Stefans Cicips, kuram sestajā pozīcijā seko neitrālais tenisists Andrejs Rubļovs, septīto vietu ieņem dānis Holgers Rūne, bet Janiks Siners no Itālijas joprojām ieņem astoto vietu.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis pakāpies par 11 vietām un tagad ieņem 253.pozīciju, Štrombahs atkāpies par 89 pozīcijām (713.), par astoņām vietām zemāk ir Ozoliņš (1223.), bet Rocēns zaudējis 17 pozīcijas nekā un tagad atrodas 1579.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu