Porziņģis komentējis Pasaules kausa grupu izlozi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Foto: FIBA.com

Latvijas vīriešu basketbola izlasei Pasaules kausa finālturnīrā mači pret Franciju un Kanādu būs izaicinājums, sarunā ar Arielu Helvani raidierakstā "The Ariel Helwani Basketball Show" atzina Latvijas valstsvienības spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Latvijas izlase Pasaules kausa finālturnīrā tika ielozēta H apakšgrupā, kurā spēkosies ar Franciju, Kanādu un Libānu, visus mačus aizvadot Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā.

"Esmu pārliecināts par to, kā mēs spēlēsim Pasaules kausā, jo tik spēcīgā apakšgrupā nav citu variantu kā būt pašpārliecinātiem. Spēles pret Franciju un Kanādu būs izaicinājums," norādīja Porziņģis.

Viņš raidierakstā arī apstiprināja, ka vasarā noteikti pievienosies Latvijas izlasei.

"Treniņus sāksim jūlija beigās. Sagatavošanās aizņems gandrīz pusi vasaras, taču katru reizi esmu pagodināts vilkt mugurā izlases kreklu un to nevar salīdzināt ar NBA. Tā ir pavisam cita sajūta," izcēla basketbolists.

Latvijas basketbolists šosezon spēlēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Vašingtonas "Wizards", kurā nonāca maiņas darījuma rezultātā no Dalasas "Mavericks" nedaudz vairāk kā pirms gada.

Porziņģis atklāja, ka vēlētos palikt "Wizards" rindās arī nākamsezon un noslēgt jaunu līgumu, jo uzskata, ka komandai ir pietiekoši daudz talantīgu spēlētāju, lai varētu sasniegt izslēgšanas spēles. Latvietis šosezon Vašingtonas komandā 65 mačos vidēji izcēlās ar 23,2 punktiem un 8,4 atlēkušajām bumbām.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu