Spānijas medijs: Mesi ir izvēlējies savu nākamo mājvietu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Lionels Mesi, kurš tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem, nākamajā sezonā spēlēs Saūda Arābijas komandā "Al-Hilal", vēsta Spānijas TV futbola raidījums "El Chiringuito TV".

Iepriekš medijos saistībā ar Mesi nākotni izskanējušas dažādas baumas. Vēstīts, ka viņš varētu atgriezties "Barcelona" rindās, pārcelties uz Saūda Arābiju vai ASV futbola līgas (MLS) vienību Maiami "Inter".

Spānijas laikraksts "Sport" iepriekš vēstīja, ka Mesi nepagarinās līgumu ar Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint Germain" (PSG), kurā pavadījis divas sezonas.

"El Chiringuito TV" atklāja, ka, pēc raidījuma rīcībā esošās informācijas, Mesi vienojies par ļoti ienesīgu līgumu. Turklāt līdzi viņam dosies vēl vairākas futbola zvaigznes. 

Kontraktu ar "Al-Hilal" grasās noslēgt ilggadējie Spānijas izlases spēlētāji Serhio Buskets un Žordi Alba, ar kuriem Mesi savulaik spēlēja kopā "Barcelona" komandā. 

Lionels Mesi maija sākumā Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā
Lionels Mesi maija sākumā Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā Foto: REUTERS/SCANPIX

2022. gada decembrī uz Saūda Arābiju pārcēlās Mesi ilggadējais sāncensis Krištianu Ronaldu, kurš divarpus gadu laikā savus ienākumus papildinās par 500 miljoniem eiro. Portugāles futbola superzvaigzne pārstāv "Al-Nassr".

Ja Mesi tiešām pievienosies "Al-Hilal", viņš saņems milzīgu algu. Ietekmīgais futbola žurnālists Fabricio Romano pagājušajā nedēļā vēstīja, ka ambiciozā Saūda Arābijas vienība Argentīnas uzbrucējam ir gatava maksāt 400 miljonus eiro sezonā. 

35 gadus vecais Mesi PSG rindās 71 spēlē visos turnīros kopā ir guvis 31 vārtus un rezultatīvi piespēlējis vēl 34 vārtu guvumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu