Cīņas treniņā pēc trenera bīstamas rīcības dzīvību zaudējis 7 gadus vecs zēns

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Qafqazinfo

Azerbaidžānā pašaizsardzības un cīņas mākslas treniņa laikā sambo nodarbībā gājis bojā septiņus gadus vecs zēns, vēsta "Qafqazinfo".

Septiņus gadus vecais Farids Bakarovs piedalījās sambo treniņā, kuru vadīja Mehmans Halilovs. Starptautiskā mērogā panākumus guvušais treneris Bakarovam demonstrēja bīstamu paņēmienu, kā rezultātā septiņgadīgais zēns salauza kaklu. Viņa galva pakļuva zem ķermeņa...

Kā vēsta "Qafqazinfo", treneris bērnu pacēlis pusmetru virs grīdas un pēc tam veicis bīstamu kustību, kā rezultātā bērna galva pakļuva zem ķermeņa un tika lauzts kakls. Kad bērns nokritis, treneris viņam esot arī iespēris.

Pēc tam puisēns tika nogādāts slimnīcā, diemžēl ārstiem viņa dzīvību glābt neizdevās.

Azerbaidžānas medijos izplatītajos kadros atklājies, ka Halilovs izturējies cietsirdīgi ne tikai pret Bakarovu, bet arī pret citiem bērniem, kuri piedalījušies viņa vadītajos treniņos. Viņš cēlis bērnus gaisā, turot viņus aiz matiem, galvas un ausīm. Turklāt treneris vairākkārt spārdījis ar kājām nepilngadīgus bērnus.

Tā kā bildes ir ļoti nežēlīgas, sabiedrībai tās nav pieejamas. 

Halilovs ticis aizturēts. Saistībā ar bērna nāvi ir ierosināta krimināllieta.

Sambo ir cīņas mākslas veids, kas radies Padomju Savienībā un kura saknes meklējamas tradicionālajā krievu tautas cīņā. Sambo ir pašaizsardzības disciplīna, kas līdzīga džudo, taču nav atļauti žņaugšanas paņēmieni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu