Šaha festivāla CĒSIS dalībniekiem būs iespēja atjaunot spēkus atpūtas teltīs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Šaha festivāls CĒSIS
Šaha festivāls CĒSIS Foto: Publicitātes foto

Šaha festivāla "Cēsis" turnīra dalībniekiem 17. un 18. jūnijā būs iespējams uzturēties TVNET un DRAUGIEM GROUP atpūtas teltīs. Divcīņas rapida un blica turnīri norisināsies pasākumu teltīs Maija parkā, sniedzot iespēju spēlēt šahu vasarīgā gaisotnē pašā Cēsu centrā.

Atpūtas teltīs šahisti un viņu pavadītāji varēs laiskoties zviļņos, uzspēlēt galda futbolu un novusu, TVNET teltī televizora ekrānā noskatīties jaunākos TVNET veidotos šaha raidījumus.

“Esam gandarīti būt par šaha festivāla “Cēsis” informatīvajiem atbalstītājiem. Iespējams, šī gada lielākais šaha notikums Latvijā, festivāla gaisotne, plašais turnīru klāsts – tas viss dažādās vietās Cēsīs. Vēstīt par šaha notikumiem Latvijā un pasaulē ir TVNET GRUPAS dienaskārtībā un saskan ar mūsu vērtībām un saukli “Par informētu, izglītotu un iedvesmotu sabiedrību”. Mēs atbalstām šahu, apzinoties, cik mērķtiecīgiem un izturīgiem ir jābūt šahistiem ceļā uz uzvarām,” saka TVNET mārketinga daļas vadītāja Anna Edvardsone.

Šogad TVNET piedalīsies arī festivālā “Lampa”, kur TVNET šaha teltī visas dienas garumā jebkuram interesentam būs iespēja izmēģināt spēkus pret trim Latvijas jaunajiem šaha talantiem – Miķeli Vingri, Patriku Ivulānu un Mariju Kuzņecovu.

Drīzumā TVNET piedāvās arī trīs jaunus šaha raidījumus, kas būs veltīti komandu turnīram zviedru šahā, šaha tiesnešu darbam un “Go Girl!” turnīram meitenēm.

Pēc veiksmīgas debijas pagājušajā gadā starptautiskais šaha festivāls “Cēsis” šogad jūnijā atgriezīsies ar bagātīgu turnīru klāstu. Šahistiem būs iespēja piedalīties astoņos turnīros, kas sešu dienu garumā notiks dažādās Cēsu pilsētas vietās – Maija parkā, Cēsu pils Izstāžu namā un koncertzālē “Cēsis”.

Foto: Jānis Škapars

Festivāla programmā būs astoņi turnīri:

Klasiskās laika kontroles (90 min + 30 sekundes) turnīrs 19.–22. jūnijā.

Komandu turnīrs zviedru šahā 18. jūnijā.

DRAUGIEM GROUP Rapid + blitz divcīņa 17.–18. jūnijā. Uzvarētājus noteiks abos turnīros iegūtā vietu kopsumma.

“Go Girl!” turnīrs meitenēm līdz 18 gadu vecumam 18. jūnijā.

Trīs klasifikācijas turnīri iesācējiem, IV un III sporta klasei 20.–22. jūnijā.

Festivāla balvu fonds – 5000 eiro. Pieteikšanās sacensībām, aizpildot šo pieteikuma formu. Nolikums un cita informācija šaha festivāla “Cēsis” Facebook mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu