Putina fans Kostomarovs pirmo reizi pēc amputācijām uzrunā savus atbalstītājus (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Olimpiskais čempions daiļslidošanā dejās uz ledus Romans Kostomarovs, kurš ir kaislīgs smagos noziegumos apsūdzētā Krievijas diktatora Vladimira Putina atbalstītājs, pirmo reizi pēc pārciestajām amputācijām vērsies pie saviem atbalstītājiem.

Kostomarovs tika hospitalizēts 2023. gada janvāra vidū. Viņš vairāk nekā piecas dienas bija pieslēgts pie mākslīgās asinsrites aparāta. Tā rezultātā cieta sportista mazie asinsvadi un iestājās audu nekroze. Viņam tika amputētas pēdas un arī tika veikta plaukstu amputācija.

"Sveiki visiem. Paldies, ka uztraucāties un aizlūdzāt par mani. Paldies par ticību, ka tikšu cauri savas dzīves sarežģītākajam nogrieznim. Priekšā ir vēl daudz grūtību, bet ceru, ka ar visu tikšu galā, pateicoties radiniekiem un ārstiem, kuri mani izvilka no aizsaules. Priekšā ir ļoti daudz smaga darba," savā "Instagram" kontā raksta Kostomarovs.

Savu iepriekšējo ierakstu "Instagram" viņš bija izdarījis 4. janvārī. 

46 gadus vecais Kostomarovs pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februārī nekautrējās savā sociālās saziņas vietnes "Instagram" kontā atklāti paust atbalstu Putinam. Viņš publicēja senu fotogrāfiju, kurā redzams blakus Putinam, ar zīmīgu parakstu "Labākais prezidents!", kas komentāru sadaļā izraisīja asas viedokļu sadursmes.

Mēnesi pēc masveida uzbrukuma sākuma bijušais daiļslidotājs publicēja foto, kurā redzams ziemas cepurē ar uzrakstu angļu valodā "Tu nespēj izturēt patiesību". Zem foto viņš rakstīja, ka spēks ir patiesībā, noteikti domājot Kremļa propagandas izdomāto "patiesību".

Kostomarovs kļuva par 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu uzvarētāju duetā ar Tatjanu Navku. Tāpat abi ir divkārtēji pasaules čempioni (2004. un 2005. gadā) un trīskārtēji Eiropas čempioni (2004., 2005. un 2006. gadā).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu