Paziņota NBA simboliskā izlase

CopyDraugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: AFP/SCANPIX

Otro gadu pēc kārtas vienbalsīgi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) simboliskajā izlasē tika iekļauts Jannis Adetokunbo, kā arī pirmo reizi karjerā pirmajā izlasē vieta atradās arī sezonas vērtīgākajam spēlētājam Džoelam Embīdam.

Saņemot maksimālos 500 punktus, pirmajā izlasē tika iebalsots Milvoki "Bucks" līderis Adetokunbo, kurš aiz sevis atstāja Bostonas "Celtics" uzbrucēja Džeisonu Teitumu ar 484 punktiem un Embīdu, kurš pārstāv Filadelfijas "76ers", ar 474 punktiem.

Vietu pirmajā izlasē izpelnījās arī Oklahomasitijas "Thunder" aizsargs Šejs Žilžess-Aleksandrs (407 punkti) un Dāvja Bertāna komandas biedrs no Dalasas "Mavericks" Luka Dončičs (403 punkti).

Otrajā simboliskajā izlasē iekļauti aizsargi Donovans Mičels (349 punkti) no Klīvlendas "Cavaliers" un Stefens Karijs (188 punkti) no Goldensteitas "Warriors", uzbrucēji Džimijs Batlers (182 punkti) no Maiami "Heat" un Džeilens Brauns (169 punkti) no Bostonas "Celtics", kā arī centra spēlētājs Nikola Jokičs (364 punkti) no Denveras "Nuggets".

Savukārt trešajā simboliskajā izlasē vieta atradās Domantam Sabonim (147 punkti), Deāronam Foksam (144 punkti), Demjenam Lilardam (137 punkti), Džūliusam Rendlam (125 punkti) un Lebronam Džeimsam (81 punkts).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu