Video ⟩ "Warriors" zaudē cīņā pret "Lakers" un noliek NBA čempiones pilnvaras

TVNET/LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" komanda piektdien izstājās no cīņas par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones titula aizstāvēšanu, Rietumu konferences pusfinālā ar 2-4 atzīstot Losandželosas "Lakers" pārākumu.

Sērijas sestajā spēlē "Lakers" savā laukumā uzvarēja ar 122:101 (31:26, 25:20, 35:31, 31:24) un Rietumu konferences finālā pievienojās Denveras "Nuggets" komandai.

Losandželosas komandas zvaigzne Lebrons Džeimss šajā mačā guva 30 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, Entonijs Deiviss piebalsoja ar 17 punktiem un 20 bumbām zem groziem, bet Ostins Rīvss - ar 23 punktiem.

"Bija prieks piedalīties vienā no labākajām mūsu spēlēm izslēgšanas turnīrā un viss sākās ar aizsardzību. Bijām augstā līmenī un, kad tur esam, tad esam izcili," atzīmēja Džeimss.

Pretinieku rindās Stefens Karijs guva 32 punktus, netrāpot grozā desmit no 14 tālmetieniem. Kevinam Lūnijam bija 18 atlēkušās bumbas un deviņi punkti.

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu