"Panthers", Kazinsam papildlaikā gūstot vārtus, uzveic Toronto "Maple Leafs" un iekļūst finālā (1)

TVNET/LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nikam Kazinsam gūstot vārtus papildlaikā, Floridas "Panthers" komanda piektdien iekļuva Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālā.

"Panthers" viesos ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) uzveica Toronto "Maple Leafs" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 4-1.

Mača ceturtajā minūtē Ārons Ekblads realizēja vairākumu un panāca 1:0 "Panthers" labā, bet 17.minūtē Kārters Verhege nostiprināja viesiem vadību. Nākamajos periodos mājiniekiem pa vārtiem guva Morgans Railijs un Viljams Nīlanders, tādējādi pēc 60 minūtēm rezultāts bija neizšķirts 2:2. Papildlaika 16.minūtē pretuzbrukumā pēc izgājiena trijatā pret diviem pretiniekiem uzvaras vārtus viesiem guva Kazinss.

"Panthers" vārtsargs Sergejs Bobrovskis šajā spēlē atvairīja 50 metienus, bet otros vārtos Džozefs Vols tika galā ar 40 raidījumiem.

Zīmīgi, ka Floridas komanda no šī gada Stenlija kausa dalībniecēm regulārajā čempionātā iekrāja vismazāk punktu. Konferences finālā būs tikšanās ar Karolīnas "Hurricanes", kas ar 4-1 guva virsroku pār Ņūdžersijas "Devils".

Par 2022.gada Stenlija kausa ieguvējiem kļuva Kolorādo "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētājus Tampabejas "Lightning". Abas pagājušā gada finālistes šosezon zaudēja izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu