Mejeris spēlē teicami, taču "Hapoel" zaudē FIBA Čempionu līgas finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mareks Mejeris
Latvijas basketbolists Mareks Mejeris Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris svētdien kopā ar Izraēlas klubu Jeruzalemes "Hapoel" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas finālā piedzīvoja neveiksmi, noslēdzot turnīru otrajā vietā.

Malagā notiekošā finālčetrinieka turnīra finālā "Hapoel" ar 70:77 (7:14, 21:23, 27:20, 15:20) piekāpās Bonnas "Telekom".

Mejeris, pavadot laukumā 21 minūti un 37 sekundes, realizēja trīs no četriem divu punktu metieniem un divus no trijiem tālmetieniem un guva 12 punktus. Viņš statistikā atzīmējās arī ar sešām atlēkušajām bumbām, vienu bloķētu metienu un sakrāja efektivitātes koeficientu 16, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +5.

Jeruzalemes vienību no zaudējuma izšķirošajā mačā neglāba Levi Rendolfa 27 punkti.

Bonnas komandas pirmo titulu nodrošināja bijušais "Ventspils" basketbolists Tīdžejs Šortss, kurš ar 29 punktiem bija pārliecinoši rezultatīvākais uzvarētāju rindās.

Bronzas godalgas izcīnīja Tenerifes "Lenovo", kas ar 84:79 (31:29, 22:9, 13:14, 18:27) pārspēja turnīra saimnieci Malagas "Unicaja".

Tenerifes komandā rezultatīvākie ar 12 punktiem bija Haime Fernandess un Giorgi Šermadini. Malagas vienībā Kendriks Perijs izcēlās ar 22 gūtajiem punktiem.

Piektdien pusfināla spēlēs "Hapoel" ar 69:68 pārspēja iepriekšējās sezonas čempioni "Lenovo", kamēr "Telekom" ar 69:67 guva virsroku pār "Unicaja".

Pagājušajā sezonā divu Spānijas komandu cīņā finālā Tenerifes "Lenovo" ar 98:87 pieveica "Baxi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu