Video "Hokeja anatomija" atgriežas! Analizējam Latvijas izlases slābano startu, ieskicējam dueli pret Čehiju (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Krišjānis Rēdlihs
Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Krišjānis Rēdlihs Foto: Ekrānšāviņš

Pasaules čempionāts hokejā Rīgā rit pilnā sparā, tāpēc TVNET atgriežas "Hokeja anatomija". Šoreiz Jēkabs Rēdlihs un Mārtiņš Kļavenieks kopā ar ilggadējo Latvijas izlases aizsargu Krišjāni Rēdlihu analizē mājinieku komandas līdzšinējo sniegumu pirmajās divās spēlēs pret Kanādu un Slovākiju, kā arī izteica savas domas par pirmdienas vakarā gaidāmo dueli pret čehiem.

Visas iepriekšējās "Hokeja anatomijas" sērijas vienuviet var atrast šeit.

Latvijas un Čehijas mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst. 20.20, tiešraidē to pārraidot Latvijas Televīzijas 7. kanālam. Pirms tam plkst. 16.20 nūjas krustos Kanāda un Slovākija. 

Latvijas izlase čempionātu sākusi ar diviem zaudējumiem - 0:6 pret Kanādu un 1:2 pret Slovākiju, kas tika uzskatīta par tiešo konkurenti cīņā par vietu ceturtdaļfinālā. Savukārt čehi pēc neveiksmīga spēles sākuma pirmajā mačā ar 3:2 pārspēja slovākus, bet pēc tam ar 5:1 uzvarēja Kazahstānu.

B apakšgrupā seši punkti ir Kanādai, Šveicei un Čehijai, trīs punktus izcīnījusi Slovākija, divus punktus iekrājusi Kazahstāna, viens punkts ir Norvēģijai, bet bez punktiem ir Slovēnija un Latvija.

 

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28. maijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu