Video "Stars" kļūst par Bļugera komandas pretinieci Stenlija kausa pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālu pirmdien sasniedza Dalasas "Stars" vienība, kas otrās kārtas izšķirošajā septītajā spēlē ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Sietlas "Kraken" komandu.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Stars" bija pārāka ar 4-3 un Rietumu konferences finālā tiksies ar Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto vienību Vegasas "Golden Knights". Abas komandas NHL pusfinālā tikās 2020. gadā un toreiz ar 4-1 sērijā pārāka bija Lasvegasas komanda.

Pirmdienas mačā rezultātu otrā perioda 16. minūtē atklāja "Stars" uzbrucējs Rope Hincs, bet spēles 54. minūtē Vaijats Džonsons panāca 2:0. Stenlija kausa izcīņas debitante no Sietlas mača pēdējā minūtē ar Olivera Bjorkstranda pūlēm vienus vārtus atguva, taču izglābties no zaudējuma nespēja.

"Stars" vārtsargs Džeiks Otindžers atvairīja 22 no 23 metieniem, kamēr pretējos vārtos Filips Grūbauers tika galā ar 26 no 28 raidījumiem.

Pirmajā kārta "Kraken" negaidīti ar 4-3 sērijā pieveica pagājušā gada čempionus Kolorādo "Avalanche", bet "Stars" ar 4-2 tika galā ar Minesotas "Wild".

Pagājušajā sezonā "Kraken" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet "Stars" pirmajā kārtā ar 3-4 zaudēja Kalgarī "Flames". Par Stenlija kausa ieguvēju kļuva "Avalanche". kas finālsērijā ar 4-2 pārspēja iepriekšējo divu gadu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu