Video Cibuļskis: Meita palūdza, lai gūstu vārtus. Tā viņai ir dāvana dzimšanas dienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis (pirmais no labās).
Oskars Cibuļskis (pirmais no labās). Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokeja izlases aizsarga Oskara Cibuļska meita pirms pasaules čempionāta mača pret Čehiju tētim palūdza gūt vārtus, ko viņš arī pirmdien izdarīja, sarunā ar medijiem pēc cīņas pastāstīja hokejists.

Latvijas hokejisti pirmdien pasaules čempionātā pirmo reizi vēsturē pārspēja Čehiju, svinot uzvaru papildlaikā ar rezultātu 4:3.

"Mēs mačam gatavojāmies nopietni, čehi arī. Iespējams, bija jūtams tas, ka čehi spēlēja vakar. Varbūt bija nedaudz lēnāki. Nevaram gan teikt, ka viņi bija sliktāki par mums. Mums paveicās beigās, guvām vārtus papildlaika pēdējās minūtēs. Ļoti superīgas sajūtas!" pauda aizsargs.

Latvijas izlasei uzvaru papildlaika pēdējā minūtē izrāva Oskars Batņa, kurš guva vārtus kritienā. Pamatlaikā ar precīziem metieniem izcēlās Rihards Bukarts, Mārtiņš Dzierkals un Cibuļskis.

"Ļoti patīkamas emocijas! It īpaši tāpēc, ka man meitai tuvojas dzimšanas diena. Jau tagad to atzīmēt ar uzvaru un vārtiem - liels priekš mājās. Pēc gūtajiem vārtiem viņai pamāju. Viņa man palūdza, lai gūstu vārtus. Sanāca. Laikam viņai biežāk tas jāprasa. Kā viņa man paprasa, tā iemetu. Bet tas notiek tikai dzimšanas dienās," sacīja Cibuļskis.

Latvijas valstsvienība sāka pasaules čempionātu ar divām neveiksmēm, vispirms ar 0:6 zaudējot Kanādai, bet pēc tam ar 1:2 atzīstot Slovākijas pārākumu.

B apakšgrupā astoņi punkti ir Kanādai, Čehija iekrājusi septiņus punktus, seši punkti ir Šveicei, pie četriem punktiem tikusi Slovākija, divi punkti ir Kazahstānai un Latvijai, Norvēģijai ir viens punkts, bet Slovēnija ir bez punktiem.

Nākamo spēli Latvijas komanda aizvadīs jau trešdien, kad plkst.16. 20 tiksies ar Norvēģiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu