"Riga" futbolisti izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga" futbolisti
"Riga" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Līdervienība "Riga" otrdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 13.kārtas pirmajā spēlē Rīgā pieveica Latvijas kausa ieguvēju "Auda", joprojām spēlējot bez zaudējumiem.

"Riga" uzvarēja ar 2:0 (1:0).

41. minūtē pēc Duglasa Aureliu piespēles vārtus guva Milošs Jojičs, bet astoņas minūtes vēlāk ātrajā uzbrukumā pa Roberta Ozola vārtiem sita Mors Gajē, bet vārtsarga atsisto bumbu tukšos vārtos ieripināja Mikaels Soisalo.

"Auda" pēc divām uzvarām ar vienādu rezultātu 2:0 pār "Daugavpili" un Salaspils "Super Nova" ar 0:4 zaudēja "Liepājai" un atņēma punktus "Valmierai" (1:1).

"Riga" šosezon joprojām nav zaudējusi, pēdējās septiņās spēlēs svinot uzvaras. Iepriekšējā cīņā ar 4:0 tika sagrauta "Liepāja".

"Auda" otro no triju spēļu diskvalifikācijas izlaida pussargs Daniils Ulimbaševs.

Pirmā apļa spēlē ar 2:0 uzvarēja "Riga".

Trešdien "Tukums 2000"/"Telms" uzņems "Valmieru", bet "Liepāja" - RFS, bet ceturtdien Salaspils "Super Nova" tiksies ar "Jelgavu" un "Daugavpils" - ar "Metta".

Turnīra tabulas augšgalā ar 35 punktiem 13 spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 28 punktiem 12 cīņās ieņem RFS, bet 20 punkti 11 mačos "Liepājai". 18 punkti ir "Valmierai", 17 punkti - "Metta" komandai, bet 16 punkti 13 mačos - "Audai". Tālāk 11 punkti ir "Jelgavai", bet tabulas lejasgalā deviņi punkti ir "Daugavpilij", astoņi punkti ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai, kamēr "Super Nova" iekrājusi sešus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023. gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu