Video ⟩ "Panthers" arī otrajā NHL Austrumu konferences finālmačā uzvar papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Floridas "Panthers" hokejisti.
Floridas "Panthers" hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Metjū Tkačakam gūstot vārtus arī Austrumu konferences fināla otrās spēles papildlaikā, Floridas "Panthers" sestdien uzvarēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa mačā.

"Panthers" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pirmajā pagarinājumā pārspēja Karolīnas "Hurricanes" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Jau spēles otrajā minūtē pēc Sebastiana Aho piespēles uz vārtu priekšu 1:0 mājinieku labā panāca Džeilens Četfīlds, bet otrā perioda astotajā minūtē Aleksanders Barkovs pie vārtiem saņēma ripu un pēc māņkustības pārspēja Anti Rāntu -1:1.

Pamatlaikā vairs vārti netika gūti, bet pagarinājumā pēc nepilnām divām minūtēm Tkačaks pēc viesu lieliskas izspēles netraucēts raidīja ripu mērķī un nodrošināja "Panthers" komandai uzvaru. Tkačaks uzvaras vārtus guva arī pirmajā mačā, kas bija sestais visu laiku garākais NHL vēsturē, noslēdzoties vien ceturtajā pagarinājumā.

Sergejs Bobrovskis uzvarētāju vārtos neitralizēja 37 metienus, bet Rānta tika galā ar 24 raidījumiem.

"Panthers" Stenlija kausa finālā nav spēlējusi kopš 1996. gada.

Rietumu konferences finālsērijā latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" ir vadībā 1-0 pret Dalasas "Stars".

Par 2022. gada Stenlija kausa ieguvējiem kļuva Kolorādo "Avalanche" komanda, kas finālsērijā ar 4-2 uzveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētājus Tampabejas "Lightning". Abas pagājušā gada finālistes šosezon zaudēja izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu