Kuadio gūst divus vārtus RFS uzvarā pār "Audu"

CopyDraugiem X Whatsapp
Sedriks Kuadio
Sedriks Kuadio Foto: Sanita Ieva Sparāne

Sedrikam Kuadio gūstot divus vārtus, RFS komanda svētdien svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 14. kārtas spēlē.

RFS savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja "Auda" vienību.

Spēles ceturtajā minūtē pēc Emersona Deusleisānu reida un sitiena Roberts Ozols atvairīja bumbu sev priekšā, no kurienes Kuadio to raidīja mērķī, panākdams 1:0 RFS labā. Pēc 15 minūtēm Emersons atrada spraugu "Audas" aizsardzībā un piespēlēja Kuadio, kurš izgājienā pārspēja Ozolu - 2:0.

Pirms tam līdere "Riga" svētdien mājās ar rezultātu 5:1 uzvarēja "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Pirmdien "Valmiera" tiksies ar "Daugavpili", bet "Jelgava" uzņems "Liepāju", bet otrdien "Metta" savā laukumā tiksies ar Salaspils "Super Nova".

Turnīra tabulas augšgalā ar 38 punktiem 14 spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 34 punktiem ieņem RFS, bet 20 punkti 12 mačos "Liepājai". 19 punkti ir "Valmierai", 18 punkti - "Metta" komandai 12 spēlēs, bet 16 punkti - "Audai" 14 mačos. 12 punkti ir "Jelgavai", desmit - "Daugavpilij", deviņi - "Tukums 2000"/"Telms" komandai 14 cīņās, kamēr "Super Nova" iekrājusi septiņus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023. gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu