Spānijas medijs: Ronaldu vīlies Saūda Arābijā un lūkojas Eiropas virzienā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu janvārī pievienojās Saūda Arābijas komandai "Al Nassr", taču tagad viņš esot ļoti vīlies par savu izvēli un vēlas atgriezties Eiropā. 

Ronaldu uz Saūda Arābiju pārcēlās par 200 miljonu eiro lielu algu gadā. Viņš lika savu parakstu uz 500 miljonu vērta līguma, kas garantēti 2,5 gadu laikā. Kā vēsta Spānijas laikraksts "Mundo Deportivo", viņš tagad meklējot jaunas iespējas. 

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem esot vīlies ikdienas dzīvē Saūda Arābijā un arī savā komandā. Ronaldu esot vīlies, ka valsts infrastruktūra ir ievērojami zemākā līmenī nekā attīstītajās valstīs. 

Ronaldu Saūda Arābijā pavadījis salīdzinoši neilgu laiku, bet jau pamanījies iekulties samērā lielās nepatikšanās. Ronaldu pārstāvētā "Al Nassr" komanda aprīlī vietējā čempionāta spēlē ar rezultātu 0:2 (0:1) piekāpās "Al Hilal". Šajā mačā pretinieku komandas līdzjutēji kacināja Ronaldu, slavinot argentīnieti Lionelu Mesi, kurš savulaik bija ilggadējs Portugāles sporta zvaigznes konkurents cīņā par pasaulē labākā futbolista statusu.

Ronaldu aizvadītās spēles izskaņā apčamdīja savu kājstarpi, šķietami norādot, ko viņš domā par pretinieku komandas līdzjutēju saukļiem.

Tika pat pieprasīta Ronaldu deportācija no valsts. 

38 gadus vecais Ronaldu šosezon Saūda Arābijas čempionātā piedalījies 15 mačos un kopumā guvis 14 vārtus. 

"Al Nassr" Saūda Arābijas čempionātā ar 28 spēlēs iekrātiem 63 punktiem atrodas otrajā vietā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu