"Liepājai" par FIFA lēmumu neizpildīšanu liedz pieteikt jaunus spēlētājus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Liepājas" futbolisti
"Liepājas" futbolisti Foto: Aiga Veisa

Latvijas Futbola federācija (LFF) piemērojusi jaunu spēlētāju reģistrēšanas aizliegumu futbola klubam "Liepāja", trešdien ziņo LFF.

Lēmums par jaunu spēlētāju pieteikšanas aizliegumu pamatots ar Liepājas kluba neizpildītajām saistībām par argentīniešu Leonela Strumijas un Martina Merkau pārejām uz "Liepāju".

Pēc Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) ziņojuma, "Liepāja" nav izpildījusi finansiālās saistības par Strumiju ar Argentīnas vienībām "Club Atletico 9 de Julio" un "Club Atletico Ricardo Gutierrez", bet par Merkau nav izpildītas saistības pret "Club Lautaro Roncedo" un "Club Banda Norte".

Aizliegums reģistrēt jaunus spēlētājus attiecas gan uz vietējām, gan, pamatojoties uz FIFA lēmumiem, starptautiskajām pārejām, ziņo LFF. Aizliegums reģistrēt jaunus spēlētājus tiks atcelts, tiklīdz "Liepāja" būs izpildījusi iepriekšminētos FIFA lēmumus pilnā apmērā un tiks saņemts attiecīgs FIFA apstiprinājums.

Tāpat LFF ziņo, ka jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegums ir piemērots arī FK "Jelgava" (ne Futbola skola "Jelgava", kas tagad startē Latvijas virslīgā) un Jūrmalas "Spartaks" (vairs nepiedalās virslīgā).

"Liepāja" šosezon virslīgā pēc 13 spēlēm ar 20 punktiem atrodas piektajā vietā desmit komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu