Balcers: Zviedrija ir ņemama komanda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Zviedrijas hokeja izlase ir uzveicama komanda, intervijā Latvijas Televīzijai (LTV) norādīja Rūdolfs Balcers.

Latvijas hokeja izlase otrdien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta grupu turnīra noslēdzošajā spēlē pārspēja Šveici un kvalificējās ceturtdaļfinālam.

Ceturtdien, 25. maijā, plkst. 20.20 plānota ceturtdaļfināla spēle, kurā laukuma saimniece Latvijas izlase spēkosies ar Zviedriju.

"Paskatīsimies video. Neesam viņus redzējuši. Domāju, ka viņi ir ņemama komanda," sacīja Balcers, kurš pret Šveici guva uzvaras vārtus papildlaikā.

Balcers uzsvēra, ka jau vairākus gadus Latvijas izlases spēlētājiem ir pārliecība, ka komanda ir spējīga uzveikt jebkuru pretinieku.

"Jau vairākus gadus sakām, ka varam pasaules čempionātā pret visiem spēlēt. Mēs vienkārši ejam cīnāmies viens par otru."

Balcers ir viens no Latvijas izlases uzbrukuma līderiem. Šajā turnīrā viņš sakrājis astoņus punktus (1+7), kas ir rezultatīvākais sniegums komandā.

Vairumu no punktiem Balcers sakrājis ar rezultatīvām piespēlēm. Spēlē pret Šveici viņam izdevās gūt savus pirmos un pagaidām vienīgos vārtus šajā turnīrā.

"Ideāli nobeigts grupu turnīrs. Bija baigi nepatīkami, kad Šveice iemeta trešos vārtus. Cīnījāmies, taču izlaidām pārsvaru," teica Balcers.

"Šveice labi spēlē, mēs solīdi nospēlējām aizsardzībā. Iemetām vārtus brīžos, kad vajadzēja trāpīt."

Pārspējot Zviedriju un iekļūstot pasaules čempionāta pusfinālā, Latvijai pretī stāsies Somijas un Kanādas dueļa uzvarētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu