Video ⟩ "Inter" futbolisti izcīna Itālijas kausu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Par Itālijas kausa ieguvējiem futbolā trešdien kļuva Milānas "Inter", kas finālspēlē, pateicoties diviem Lautaro Martinesa gūtajiem vārtiem, ar 2:1 (2:1) pārspēja Florences "Fiorentina" komandu.

Jau mača trešajā minūtē Nikolass Golsaless vadībā izvirzīja "Fiorentina", tomēr vēl līdz pārtraukumam "Inter" atspēlējās un pat izvirzījās vadībā - argentīnietis Martiness bija precīzs 29. un 37. minūtē.

Martiness šosezon kopumā visos turnīros "Inter" sastāvā laukumā devies 54 mačos, kuros guvis 27 vārtus, aizvadot karjeras labāko sezonu. Tāpat uzbrucējs bija Argentīnas izlases sastāvā, kas triumfēja Pasaules kausā.

Otrajā puslaikā rezultāts vairs nemainījās un "Inter" izcīnīja savu sezonas otro trofeju. Janvārī "Inter" tika pie Itālijas superkausa, izšķirošajā mačā pieveicot "AC Milan". Tāpat Milānas vienība vēl var triumfēt UEFA Čempionu līgā, kur 10. jūnijā finālā Stambulā tiksies ar Anglijas čempioni Mančestras "City".

Tikmēr "Fiorentina" vēl pacīnīsies par UEFA Eiropas konferences līgas trofeju, 7. jūnijā finālā Prāgā tiekoties ar Anglijas premjerlīgas vienību Vesthemas "United".

"Fiorentina" un "Inter" līdz ar fināla sasniegšanu Itālijas kausā nodrošinājušas vietu nākamās sezonas paplašinātajā Itālijas superkausā, kurā būs arī čempione "Napoli" un A sērijas otra spēcīgākā komanda (pašlaik Romas "Lazio").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu