Video ⟩ "Celtics" uzvar otro spēli pēc kārtas un neļauj "Heat" iekļūt finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Bostonas "Celtics" ceturtdien izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācija (NBA) Austrumu konferences pusfināla piektajā spēlē un vēl neļāva Maiami "Heat" iekļūt finālā.

Bostonieši Maiami komandu mājās uzvarēja ar 110:97 (35:20, 26:24, 29:28, 20:25) un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-3.

Mājiniekiem 24 punktus guva un sešus tālmetienus realizēja Deriks Vaits, 23 punkti un piecas pārtvertas bumbas bija Markusam Smārtam, 21 punktu guva, 11 rezultatīvas piespēles atdeva un astoņas bumbas zem groziem izcīnīja Džeisons Teitums, tāpat 21 punktu guva Džeilens Brauns.

"Heat" komandai 18 punktus guva Dankans Robinsons, 16 punkti un astoņas atlēkušās bumbas bija Bemam Adebajo, kamēr 14 punkti, piecas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles - Džimijam Batleram, kuram šī bija mazrezultatīvākā spēle "play-off".

Sērijas sestais mačs notiks sestdien Maiami. "Heat" joprojām var kļūt par tikai otro ar astoto numuru izsēto komandu, kura jelkad sasniegusi NBA finālu.

Rietumu konferences finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-0 pieveica Losandželosas "Lakers" vienību, pirmo reizi sasniedzot līgas finālu.

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu