Video ⟩ Visockis par Latvijas hokejistu fizisko sagatavotību: Vajadzēja pārmaiņas, taču čīkstēšanas nebija

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlases fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis sarunā ar TVNET pēc izcīnītās pasaules čempionāta bronzas medaļas atzina, ka kopā ar komandas galveno treneri Hariju Vītoliņu pēc iepriekšējā turnīra viņi nonākuši pie secinājuma - kaut kas ir jāmaina!

Pirmdien, 29. maijā, Latvijas izlase atgriezās mājās no Somijas pilsētas Tamperes. Aptuveni 30 tūkstoši līdzjutēju komandu līksmi sveica pie Brīvības pieminekļa.

Savukārt pirms tam lidostā "Rīga" komandas pārstāvji neilgu brīdi tikās ar medijiem un sniedza atbildes uz žurnālistu jautājumiem. Bronzas medaļniekiem par godu tika izklāts sarkans paklājs.

Neilgi pirms turnīra komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš atzina, ka aizvadīts viens no grūtākajiem sagatavošanās posmiem, kāds piedzīvots pirms pasaules čempionāta.

"Viss sākās ar vienu dienu, kad pēc iepriekšējā pasaules čempionāta apsēdāmies ar treneri Vītoliņu un sapratām, ka kaut kas ir jāmaina," sarunā ar TVNET norādīja Visockis.

"Izveidojām fundamentālu fiziskās sagatavošanās plānu ar citādākiem instrumentiem. Pieturējāmies pie plāna pat tad, kad bija fiziskā bedre un parādījās šaubas, vai ejam pareizā virzienā."

Latvijas hokeja izlases fiziskās sagatavotības treneris uzslavēja spēlētāju ticību sev un pašatdevi laukumā.

"Nebija nekādas čīkstēšanas. Visi gāja un strādāja neatlaidīgi uz 100%. Plāns realizējās. Uzskatu, ka tieši plānošanā arī ir tā panākuma atslēga."

Turnīra sākums bija ļoti smags. Pirmajās divās spēlēs tika piedzīvoti divi zaudējumi, turklāt vairāki spēlētāji cīnījās ar veselības problēmām.

"Spēcīgākajiem kareivjiem tiek uzlikti vislielākie pārbaudījumi un jāuzvar vislielākās kaujas," sacīja Visockis.

"Šajā notikumā ir milzum daudz stāstu gan no spēlētāju, gan no treneru perspektīvas," piebilda treneris.

Video: Atskats uz Latvijas hokejistu sagaidīšanu dzimtenē

Foto: Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic Latvijas hokeja izlasi pie Brīvības pieminekļa 

Foto: Latvijas hokeja izlase atgriežas dzimtenē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu