Video un foto ⟩ Jelgavnieki sagaida savus pasaules čempionāta bronzas medaļniekus

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: jelgava.lv

Pirmdien no pasaules čempionāta atgriezās Latvijas hokeja izlase, kura guva vēsturisku panākumu un izcīnīja bronzas medaļas, pēc pirmā sagaidīšanas viļņa Rīgā pie Brīvības pieminekļa Jelgavas hokejistus Renāru Krastenbergu un Danu Ločmeli sagaidīja vēl viens pārsteigums - kupls sagaidītāju pulks viņu dzimtajā pilsētā Jelgavā, pavēstīja Jelgavas pašvaldībā.

Jelgavas Ledus sporta skolas bijušajiem audzēkņiem Krastenbergam un Ločmelim gan līdz tam nācās vēl laiku pagaidīt – pie pilsētas zīmes viņus sagaidīja motokluba "Zemgales leģions" motobraucēji un pavadīja līdz pat Jelgavas ledus hallei, kur viņus sagaidīja ap 1500 līdzjutēju un Jelgavas pilsētas amatpersonas.

Foto: Jelgava sagaida Krastenbergu un Ločmeli

Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš uzsvēra, ka šis ir ļoti skaists pilsētas svētku noslēgums un, ka tagad Jelgava ar pilnu pārliecību var sevi saukt par Latvijas hokeja galvaspilsētu – mūsu pilsētas hokeja klubs ir ne vien divkārtēji valsts čempioni, bet tagad arī divi jelgavnieki kaldinājuši Latvijas hokeja izlases panākumu.

Hokejisti tika sagaidīti ar skaļām ovācijām, un klātesošie rindā pēc autogrāfiem un iespējas nofotografēties kopā ar bronzas medaļniekiem stāvēja ilgāk nekā stundu.

Latvijas hokeja izlase svētdien Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām, ar 4:3 papildlaikā pārspējot ASV. Latvijai tā ir pirmā godalga pasaules meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu