Ostapenko kārtējo reizi rupjiem vārdiem nolamā savu sāncensi (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko kārtējo reizi kortā trešdien nespēja valdīt emocijas un rupji nolamāja savu pretinieci prestižajā "Grand Slam" turnīrā "French Open".

Otrās kārtas spēlē Ostapenko Parīzē ar rezultātu 3-6, 6-1, 2-6 zaudēja amerikānietei Peitonai Stērnsai.

25 gadus vecā Latvijas tenisiste jau pirmajā setā vairākas reizes emocionāli reaģēja uz notikumiem kortā. Spēle viņai nevedās. 

Vienā no brīžiem TV bija skaidri dzirdams, ka Ostapenko savai sāncensei saka: "Sasodīts, kā es tevi ienīstu, izdrāztā kuce!" (Krievu val. - блядь, как я тебя ненавижу, сука ебанная.)

Abām tenisistēm šī bija pirmā savstarpējā spēle karjerā.

Ostapenko WTA rangā ieņem 17. vietu un turnīrā bija izsēta ar 17. numuru, bet Stērnsa ieņem 69. pozīciju rangā.

Ostapenko ir pazīstama kā nesavaldīga tenisiste. Viņa vairakkārt arī nebija apmierināta ar paaugstinājuma tiesneša pieņemtajiem lēmumiem, uzskatot, ka bumbiņu situsi spēles laukumā. Tiesnesis gan tā nedomāja. 

Ostapenko nedaudz vairāk punktu guva ar pirmo servi (68%/66%), bet mazāk - ar otro (34%/42%). Amerikāniete guva par punktu vairāk ar uzbrukuma sitieniem (30/29), kā arī pieļāva mazāk nepiespiesto kļūdu (21/28). Ostapenko bija vairāk "eisu" (3/1) un arī dubultkļūdu (4/3).

Pirmās kārtas mačā Ostapenko otrajā setā atspēlējās no 1-5 un divos setos pieveica čehieti Terezu Martincovu (WTA 93.) - 6-3, 7-5. Savukārt Stērnsa ar 7-6 (9:7), 6-2 pārspēja citu čehieti Kateržinu Sinjakovu (WTA 48.).

Par iekļūšanu otrajā kārtā Ostapenko nopelnīja 70 reitinga punktus un 97 000 eiro prēmiju. 

Latvijas tenisiste Parīzē spēlēja astoto reizi, 2017. gadā sensacionāli kļūstot par sacensību uzvarētāju.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu