Bijušo WTA ranga līderi bildinājis viņas fans

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza Foto: AFP/SCANPIX

Kādreizējo WTA ranga līderi Garbinji Mugurusu no Spānijas bildinājis viņas fans, kurš savulaik uz ielas Ņujorkā palūdza kopīgu pašbildi, vēsta Spānijas izdevums "HOLA!".

29 gadus vecā tenisiste, kura karjeras laikā izcīnījusi 10 vienspēļu WTA raudzes titulus, savā "Instagram" kontā pavēstījusi, ka ir saderinājusies ar modeli Artūru Borgesu.

Viņa pastāstījusi, kā savulaik iepazinās ar savas dzīves mīlestību.

Ar tagadējo līgavaini Mugurusa iepazinusies savulaik Ņujorkā. Vīrietim pieticis drosmes viņu uzrunāt, lai kopā nofotografētos. 

"Mana viesnīca bija tuvu Centrālparkam. Man bija garlaicīgi, un nolēmu doties pastaigā. Viņu [Borgesu] satiku uz ielas. Viņš man novēlēja veiksmi gaidāmajā "US Open" turnīrā, bet es nodomāju, ka viņš ir ļoti izskatīgs," notikušo pirms 2021. gada ASV atklātā čempionāta atceras Mugurusa.

Pēc kopīgās nofotografēšanās viņi satikušies arvien biežāk. Sportisti arī piesaistījis fakts, ka Borgess nekādā veidā nav saistīts ar viņas ikdienas darbu - tenisu.

Vēl pagājušajā gadā Mugurusa WTA rangā ierindojās labāko desmitniekā, bet tagad atkāpusies uz 168. pozīciju. Šā gada sākumā viņa pavēstīja, ka paņems pauzi no profesionālā tenisa. Kopš janvāra viņa nav spēlējusi. 

2017. gada septembrī Mugurusa kļuva par WTA ranga līderi. 

Karjeras laikā Spānijas tenisiste nopelnījusi nepilnus 25 miljonus ASV dolāru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu