Vai Saūda Arābija par vairākiem simtiem miljonu nosmels vēl vienu futbola zvaigzni?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karims Benzemā
Karims Benzemā Foto: AP/Scanpix

Viens no pasaulē labākajiem uzbrucējiem Karims Benzemā grasoties pieņemt ļoti iespaidīgu piedāvājumu no Saūda Arābijas, kur jau spēlē viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu.

Iepriekš medijos izskanējušas runas, ka Benzemā, kurš pārstāv titulēto Spānijas klubu Madrides "Real", šovasar atstās vienību. 

Līgumsaistības viņam ir spēkā līdz jūnija beigām. Pēc tam 35 gadus vecais Francijas uzbrucējs kļūs par brīvo aģentu. 

Lai arī Spānijas futbola flagmanis cer ar viņu pagarināt līgumu, tiek ziņots, ka Benzemā skatiens ir vērsts Saūda Arābijas virzienā.

Portāls "Foot Mercato" vēsta, ka Benzemā ir informējis "Real" kluba vadību, ka neparakstīs jaunu līgumu un plāno pieņemt "Al Ittihad" piedāvājumu, kas viņam divu gadu laikā ļaus nopelnīt aptuveni 400 miljonus eiro. Šī alga ir līdzīga tai, ko Saūda Arābijas klubā "Al Nassr" pelna Ronaldu. 

Plānots, ka Benzemā būs Saūda Arābijas vēstnieks saistībā ar 2030. gada FIFA Pasaules kausa izcīņu.

Ar Saūda Arābiju jau ilgāku laiku tiek saistīts arī Lionela Mesi vārds, kuru savā rīcībā vēlas iegūt "Al Hilal" komanda. Izskanējušas ziņas, ka Argentīnas futbola superzvaigzne gadā varētu nopelnīt pat 300 miljonus eiro. Arī Mesi šajā vasarā noslēgsies līgums ar Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu