Foto ⟩ Daiļai sacīkšu braucējai konkurentes pieprasa pārtraukt attēlu publicēšanu bikini (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lindsija Brūvere
Lindsija Brūvere Foto: Twitter: @LindsayMBrewer

Amerikāņu sacīkšu braucēja Lindsija Brūvere savdabīgā veidā nokaitinājusi savas konkurentes.

Papildus sportam 26 gadus vecā Brūvere aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos. Meitene ir ļoti labā formā un nekautrējas saviem sekotājiem parādīt savu augumu sociālajā tīklā "Instagram". Tomēr vairākām konkurentēm tas ir traucēklis...

"Es lūdzu padomu vecākai sievietei, kas arī piedalās sacīkstēs. Viņi man teica, lai  pārtraucu publicēt attēlus bikini, jo tajos sievietes sportā parādoties sliktā gaismā," izdevumam "Daily Mail" sacīja Brūvere.

Taču šādi komentāri viņai dod vēl lielāku motivāciju.

"Ja mēs tiešām runājam par feminismu, tad sievietēm šajā jomā ir jāļauj būt tieši tādām, kādas viņas vēlas būt, nevis jāierobežo. Nevienam nebūtu jādiktē, vai drīkstam lietot kosmētiku, ko vilkt vai kādas bildes ievietot sociālajos tīklos. Es domāju, ka tas ir antifeminisms," pauda Brūvere.

USF Pro 2000 čempionāta sacīkšu braucēja atzina, ka vlogu un bikini attēlu ievietošana "YouTube" nebija viņa sākotnējais plāns. Bet tas iepaticies. 

"Es tiešām nedomāju, ka kļūšu par sociālo tīklu tendenču noteicēju vai modeli. Autosports ir dārgs hobijs. Sākotnēji bikini bildes ievietoju tikai tad, kad devos ar draugiem uz pludmali," viņa norāda. 

"Instagram" viņai ir vairāk nekā 2,1 miljons sekotāju. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu