Video ⟩ "Heat" basketbolisti Denverā izlīdzina NBA finālsēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Maiami "Heat" komanda svētdien izcīnīja uzvaru viesos un izlīdzināja rezultātu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā.

"Heat" izbraukumā ar rezultātu 111:108 (26:23, 25:34, 24:26, 36:25) guva virsroku pār Denveras "Nuggets" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-1.

Maiami komanda vienubrīd bija iedzinējos ar 15 punktiem un ceturto ceturtdaļu sāka ar astoņu punktu deficītu. "Nuggets" šosezon izslēgšanas turnīrā līdz šim bija uzvarējusi visās 11 spēlēs, kurās atradās vadībā ar vismaz desmit punktiem.

Tomēr viesi ceturtās ceturtdaļas pirmajās trīs minūtēs un 17 sekundēs veica izrāvienu, iegūstot vadību, ko vēlāk izdevās nostiprināt līdz 12 punktiem. Mājinieki atspēlējās, taču Džamala Marejam līdz ar beigu signālu neizdevās izraut neizšķirtu, viņa izpildītajam tālmetienam nesasniedzot savu mērķi.

"Heat" rindās 23 punktus guva Geibs Vinsents, bet pa 21 punktam bija Džimijam Batleram un Bemam Adebajo.

Laukuma saimniekiem Nikola Jokičs guva 41 punktu, 18 no tiem trešajā ceturtdaļā, un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Marejam bija 18 punkti un desmit rezultatīvas piespēles.

Nākamās divas spēles notiks Maiami.

Pirms iekļūšanas finālā "Nuggets" sērijā ar 4-0 pārspēja Losandželosas "Lakers", sasniedzot finālsēriju pirmo reizi komandas vēsturē, bet "Heat" ar 4-3 guva panākumu pār Bostonas "Celtics".

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu