Rīvzs Pasaules kausā basketbolā varētu pārstāvēt ASV

CopyDraugiem X Whatsapp
Ostins Rīvzs
Ostins Rīvzs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Lakers" basketbolists Ostins Rīvzs gaidāmajā Pasaules kausā varētu pārstāvēt ASV valstsvienību, vēsta "The Athletic".

"Lakers" spēlētājs iepriekš pauda gatavību pievienoties Vācijas izlasei, jo viņa vecmamma nāk no Vācijas un apmēram pirms gada viņš tika pie Vācijas pilsonības, taču šobrīd viņš ir apliecinājis gatavību palīdzēt ASV valstsvienībai.

"Kādu laiku nav bijušas sarunas un ir pagājuši pāris mēneši kopš pēdējās reizes, kad runāju ar kādu [no Vācijas izlases]," aģentūrai DPA pirms mēneša norādīja basketbolists.

25 gadus vecais basketbolists šosezon "Lakers" rindās izcēlās ar vidēji gūtiem 13 punktiem, realizējot gandrīz 40% metienu no trīs punktu līnijas, un palīdzēja Losandželosas komandai sasniegt Rietumu konferences finālu.

Tāpat "The Atletic" vēsta, ka savu piekrišanu pievienoties ASV izlasei devuši arī Minesotas "Timberwolves" spēlētājs Entonijs Edvardss un Džeilens Bransons no Ņujorkas "Knicks", taču valstsvienības ģenerālmenedžeris Šons Fords un treneris Stīvs Kers vēl nav apstiprinājuši sastāvu.

2023. gada Pasaules kausa finālturnīrs no 25 .augusta līdz 10. septembrim norisināsies Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu