"French Open" sensāciju sagādājušais brazīlietis atklāj šokējošu saistību ar Hitleru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tjagu Seibots Vilds
Tjagu Seibots Vilds Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas tenisists Tjagu Seibots Vilds, kurš sezonas otrajā "Grand Slam" turnīrā "French Open" parūpējās par vienu no lielākajām sacensību sensācijām, atklājis, ka viņa ģimenei ir saistība ar Ādolfu Hitleru. 

ATP rangā vien 172. vietu ieņemošais Seibots Vilds "French Open" pirmās kārtas spēlē ar rezultātu 7-6 (7:5), 6-7 (6:8), 2-6, 6-3, 6-4 pārspēja planētas otro raketi Daniilu Medvedevu.

Brazīlijas izdevums "O Globo" publiskojis Seibotu Vildu ģimenes vēsturi. Proti, atklāti dokumenti no tiesas prāvas, kurā tenisa zvaigzne ticis apsūdzēts iespējamā vardarbībā pret savu bijušo draudzeni.

Dokumentā publicēts pāra dialogs saziņas lietotnē "WhatsApp", kurā sieviete viņam uzdeva šādu jautājumu: "Vai tā ir taisnība, ka jūsu mātei nepatīk homoseksuāli cilvēki, melnādainie vai ebreji?" Vilds atbildēja šādi: "Jā. Manas mātes ģimene ir nacisti. Burtiski."

Pēc tam Brazīlijas šī brīža trešā rakete nāca klajā ar šokējošu paziņojumu. "Manas mātes vectēvs bija Hitlera priekštecis. Viņš bija viens no tiem, kas atveda Hitleru no Austrijas uz Vāciju un iemācīja viņam dzīves manieres," "O Globo" atsaucas uz Seibota Vilda teikto.

Tiek ziņots, ka Seibots Vilds savai bijušajai draudzenei nosūtījis bildes, kurās redzams, kā viņa vecvectēvs pozē kopā ar Hitleru. Tās uzņemtas pagājušā gadsimta 20. un 30. gados.

Saskaņā ar Spānijas laikraksta "Marca" vēstīto, Seibota Vilda vecvectēvs varētu būt Antons Drekslers, kurš Vācijas nacistu partiju vadīja no 1919. līdz 1921. gadam. Tomēr Seibota Vilda ģimene noliegusi jebkādu saistību ar Hitleru, vēsta "O Globo".

23 gadus vecais Seibots Vilds "French Open" sāka no kvalifikācijas, pārvarot trīs kārtas, un pagājušajā otrdienā viņš tikai otro reizi devās kortā "Grand Slam" pamatsacensībās.

Seibots Vilds "French Open" aizkļuva līdz trešajai kārtai. Nākamnedēļ viņš ATP rangā pakāpsies par vairāk nekā 40 vietām uz augšu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu