Zviedrija rīko Eiropas pirmo seksa čempionātu. "Labākais sporta veids pasaulē" (17)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Šo ceturtdien Zviedrijā sāksies pirmais Eiropas seksa čempionāts. Sacensību organizatori šo sportu uzskata par loģisku, bet Zviedrijas sporta jumtorganizācijas pārstāvis to nosaucis par neprātu, vēsta viens no Zviedrijas lielākajiem laikrakstiem "Expressen".

Sacensības organizē Zviedrijas Seksa federācija (SSF), kuras mērķis ir padarīt seksu par sportu. Tiesa, kā sporta veids tas vēl oficiāli nav apstiprināts, jo pagājušā gada decembrī organizācijas iesniegtais pieteikums tika atgriezts atpakaļ kā nepilnīgs.

Zviedrijas Sporta konfederācijas (RF) prezidents Bjērns Eriksonins norādījis, ka SSF iesniegtais pieteikums tehniski nav derīgs, jo dažas sadaļas aizpildītas nepilnīgi.

"Expressen" jautāja Eriksonam, vai tas kādā veidā ietekmētu RF reputāciju, ja seksu Zviedrijā uzskatītu arī par sportu. Pēc viņa teiktā, vispārēja viedokļa par šo tēmu nav. "Tas ir neprāts no sākuma līdz beigām," viņš norāda.

SSF prezidents un sacensību galvenais organizators Dragans Bratičs lietas redz citādā gaismā. "Tāpat kā jebkurā citā sporta veidā, arī seksā, lai sasniegtu vēlamos rezultātus, ir nepieciešams trenēties. Tāpēc ir loģiski, ka cilvēkiem ir jāsacenšas arī šajā jomā," laikrakstam "Times of India" teica Bratičs.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies vismaz 13 dalībnieki, kuri sešas nedēļas sacentīsies dažādās disciplīnās - izturības, priekšspēles un grūtākās un skaistākās seksa pozīcijas... Tad tiks paziņots uzvarētājs.

"Šis ir labākais sporta veids pasaulē, jo neviens nav bēdīgs, pat ja piedzīvo zaudējumu," sacīja tiesnesis Žiga Sedevčičs no Slovēnijas, kurš jau atrodas Zviedrijā. Sedevčičs seksa nozarē darbojas jau ilgāku laiku.

Viņš ar nepacietību gaida sacensības ar godīgas spēles principiem, daudz seksa un interesantiem dalībniekiem.

Sacensību kārta ilgs 45 minūtes. Tiks vērtētas 16 disciplīnas un pulss. Līdzās žūrijai trīs cilvēku sastāvā gala rezultāta veidošanā varēs piedalīties arī skatītāji, kas sacensības varēs vērot tiešraidē. Tām ir izslēgšanas spēļu formāts. Dalībnieki ar labākajiem rezultātiem iekļūs nākamajā kārtā.

"Tas ir kā Eirovīzija," sacīja SSF prezidents.

Dalībniekiem katru nedēļu tiks veiktas venerisko slimību pārbaudes, un, ja testa rezultāts būs pozitīvs, no sacensībām nāksies izstāties.

Bratičs norādījis, ka sacensības ir domātas pieaugušajiem, kuri to dara brīvprātīgi, un viņš pats nesaskata risku, ka sacensības varētu tikt izmantotas cilvēku tirdzniecības nolūkos. "Jebkurā brīdī dalībnieki var pateikt: "Nē, tas nav priekš manis, es izstājos."

Sacensības uzņems Zviedrijas pilsēta Jenšēpinga. Jau zināms, ka dalībnieki būs no Somijas, Anglijas, Grieķijas, Spānijas, Portugāles, Francijas, Itālijas un Ukrainas.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu