Di Marija pēc vienas sezonas pamet "Juventus"

CopyDraugiem X Whatsapp
Anhels di Marija
Anhels di Marija Foto: EPA/Scanpix

​Argentīniešu uzbrucējs Anhels di Marija pēc vienas sezonas Itālijas A sērijas futbola klubā Turīnas "Juventus" nepagarināja vienošanos un pameta komandu, kļūstot par brīvo aģentu.

Di Marija pievienojās "Juventus" pagājušā gada jūlijā, noslēdzot vienošanos uz vienu gadu. Šosezon viņš Turīnas vienībā, kas sezonu noslēdza septītajā vietā Itālijas A sērijā, aizvadīja 40 mačus un guva astoņus vārtus.

"Atdevu visu, lai palīdzētu klubam izcīnīt titulus, taču tas nebija iespējams," futbolists rakstīja vietnē "Instagram". "Dodos prom ar rūgtumu, ka man to neizdevās sasniegt."

Iepriekšējās septiņas sezonas 35 gadus vecais futbolists pārstāvēja Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain". Pēdējās sezonās kritās viņa rezultativitāte un iepriekšējā sezonā argentīnietis 31 mačā guva piecus vārtus, bet septiņos gados parīziešu rindās uzbrucējs 295 cīņās izcēlās ar 92 vārtiem un 112 rezultatīvām piespēlēm.

Di Marija ir pieckārtējs Francijas čempions un pa titulam izcīnījis arī Portugālē un Spānijā. Ar madridiešiem viņš 2014. gadā uzvarēja UEFA Čempionu līgā.

Pagājušā gada decembrī di Marija, gūstot arī vienus vārtus izšķirošajā mačā, kopā ar Argentīnas izlasi triumfēja Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu