Talantīgais Belingems pievienojas Madrides "Real"

CopyDraugiem X Whatsapp
Džūds Belingems
Džūds Belingems Foto: EPA/Scanpix

Talantīgais angļu futbolists Džūds Belingems pievienosies Madrides "Real", trešdien paziņoja nu jau viņa iepriekš pārstāvētā Dortmundes "Borussia" komanda.

Vācijas klubs par 19 gadus veco pussargu saņems vairāk nekā 100 miljonus eiro. Transfērs tiks noslēgts brīdī, kad futbolists būs izgājis medicīniskās pārbaudes.

Interese par Belingemu bija arī citos Eiropas grandos, taču "Real" tika minēta kā visticamākais futbolista galamērķis. Belingems profesionāļa karjeru sāka Birmingemas "City" rindās, bet 2020. gadā par aptuveni 25 miljoniem britu mārciņu pievienojās "Borussia" komandai, ar kuru viņam līgums bija līdz 2025. gadam.

Belingems kļuva par Dortmundes komandas atslēgas spēlētāju un izpelnījās arī kapteiņa godu. Trīs sezonu laikā viņš bundeslīgā 92 spēlēs guva 12 vārtus.

"Real" komandā Belingems pievienosies tādiem jauniešiem kā Eduardo Kamavingam un Oreljēnam Čuamenī, kā arī spēlēs kopā ar tādiem veterāniem kā Luku Modriču un Toni Krosu. Madrides klubs vēlas piesaistīt arī Heriju Keinu pēc tam, kad komandu pameta tās uzbrukuma līderis Karims Benzemā.

Anglijas izlases sastāvā Belingems 24 mačos izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem, Pasaules kausa mačā pārspējot Irānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu