Iličs atzīts par virslīgas maija labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Iličs (no labās)
Andrejs Iličs (no labās) Foto: Sanita Ieva Sparāne

RFS uzbrucējs Andrejs Iličs atzīts par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas maija labāko spēlētāju, vēsta turnīra rīkotāji.

Iličs maijā guva septiņus vārtus un četras reizes rezultatīvi piespēlēja, un ar kopā gūtiem 11 vārtiem šosezon ir rezultatīvākais virslīgas spēlētājs. Viņš ar 41 punktu mediju balsojumā bija pārliecinošā pirmajā vietā.

Otro vietu ar 26 punktiem ieņēma "Riga" uzbrucējs Duglass Aureliu, labāko trijnieku ar 19 punktiem noslēdza RFS uzbrucējs Sedriks Kuadio. Ceturtajā pozīcijā ar 15 punktiem ierindojās "Metta" pussargs Lūkass Vapne, piekto vietu ar desmit punktiem ieņēma "Riga" aizsargs Antonijs Černomordijs, bet deviņus punktus sakrāja RFS aizsargs Petrs Marešs.

Savukārt par labāko treneri tika atzīts RFS stūrmanis Viktors Morozs, kura vadībā maijā rīdzinieki uzvarēja sešās no septiņām spēlēm, turpinot cīņu par līderes pozīcijām tabulā. Pēc 17 aizvadītām kārtām virslīgā RFS un "Riga" ir vienīgās komandas, kas nav piedzīvojušas neveiksmes.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Paziņojumā norādīts, ka balsojumā radās tehniskas problēmas un netika skaitītas līdzjutēju balsis vietnē "Instagram", jo radies botu pieplūdums balsošanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu