Karjeru noslēgušajam Ibrahimovičam galdā likts jauns darba piedāvājums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AFP/SCANPIX

Zviedrijas futbola leģenda Zlatans Ibrahimovičs pavisam nesen paziņoja par karjeras beigšanu, un vien dažas dienas vēlāk viņa galdā likts jauns darba piedāvājums. 

Par Itālijas futbolu rakstošais portāls "Calciomercato" vēsta, ka "AC Milan" kluba īpašnieks Gerijs Kardināls vēlas, lai 41 gadu vecais Zviedrijas futbolists paliktu kluba sistēmā un darbotos kā starpnieks starp spēlētājiem un kluba vadību. 

Tiek ziņots, ka Ibrahimovičam tiek gatavots piedāvājums un oficiāli tas tiks prezentēts tuvāko dienu laikā. 

Pats Ibrahimovičs nesen deva mājienu, ka varētu palikt Milānā. "Ir pienācis laiks atvadīties no futbola, bet ne no jums," viņš sacīja Milānas stadionā "San Siro", paziņodams par aktīvo sportista gaitu beigšanu. 

Milānas klubā viņš pavadīja pēdējās četras sezonas, šajā pēc savainojuma izdziedēšanas piedaloties tikai četros mačos, kuros guva vienus vārtus. Pēdējo spēli kluba rindās Ibrahimovičs aizvadīja martā.

Ibrahimovičs "AC Milan" komandā spēlēja arī no 2010. līdz 2012. gadam, abos termiņos palīdzot milāniešiem izcīnīt pa vienam A sērijas titulam.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī "Malmo" (Zviedrija), Amsterdamas "Ajax" (Nīderlande), Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", (abas - Itālija), "Barcelona" (Spānija), Parīzes "Saint-Germain" (Francija) un Mančestras "United" (Anglija) komandās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu